Uw project, onze passie!

0497 519651
info@coppensbouwmanagement.nl

Referenties

PROJECT HAPERT

Nieuwbouw Facility Point KBP Hapert

In opdracht van Schipvast heeft Coppens Bouwmanagement BV een Facility Point met restaurantvoorzieningen en kantoorfuncties gerealiseerd.

Het Facility Point is gevestigd op het Kempisch Bedrijvenpark te Hapert, een samenwerking van gemeente Bladel, Bergeijk, Eersel en Reusel-De Mierden. In het Facility Point is ruimte voor diverse kantoorfuncties. Het gebouw is flexibel in te delen. De kantoorruimte …

PROJECT MALDEN

Transformatie bankgebouw Malden

In centrum van Malden is door Coppens Bouwmanagement BV een grootschalige herbestemming in begeleid van de voormalige Rabobank. In het bankgebouw zijn 15 luxe appartementen gerealiseerd. In de plint van het gebouw is ruimte gecreëerd voor een horecagelegenheid.

Het markante gebouw is voorzien van een extra verdieping , die ruimte biedt aan 4 royale appartementen met …

PROJECT BLADEL

Nieuwbouw 18 appartementen ‘Beukenbos fase II’ in Bladel

Wooncomplex ‘Beukenbos fase II’ in Bladel is een slimme uitbreiding van een bestaand wooncomplex en inbreiding binnen de kern van het dorp.

Op steenworp afstand van de Bladelse Markt is een bestaand wooncomplex (voormalige winkel, in het verleden al uitgebreid met appartementen) uitgebreid met 18 appartementen met eigen parkeerkelder. Omdat Schipvast besloot op de plaats …

PROJECT VALKENSWAARD

Nieuwbouw bedrijfsgebouwen Valkenswaard

In opdracht van metaalgroothandel MCB Group in Valkenswaard begeleiden we de nieuwbouw van een tweetal nieuwe bedrijfsgebouwen. In juni 2021 is aanvang gemaakt met de bouw van de eerste opslag/fabriekshal met een omvang van ca. 8.000 m².

Takenpakket
– Totale projectbegeleiding van werkzaamheden (contractfase tot en met oplevering)
– Toezicht op bouwproces, planning en kwaliteit

Informatie of afspraak?
Wilt u …

PROJECT EERSEL

Verbouw bedrijfsgebouw Eersel

Solar Crew heeft de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt, zodat een nieuw en ruimer bedrijfspand noodzakelijk was. Met hen creëerden we van een bestaand gebouw op bedrijventerrein Meerheide in Eersel een mooie inspirerende, moderne en energiezuinige werkomgeving.

Coppens Bouwmanagement verzorgde de volledige uitvoeringsbegeleiding voor het project van Solar Crew waaronder alle bouwkundige werkzaamheden, e- en …

PROJECT HAPERT

Nieuwbouw distributiecentrum KBP Hapert

Op het Kempisch Bedrijvenpark aan de A67 in Hapert wordt op een perceel van ruim 4 hectare in opdracht van MS Schippers een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor gebouwd.

MS Schippers ondersteunt de professionele veehouder bij zijn dagelijkse werkzaamheden in de stal. Na de opening is het kenniscentrum een inspirerende plek om seminars te organiseren en …

PROJECT MALDEN

Ouderhuis SeysCentra Malden

Voor onze opdrachtgever SeysCentra hebben wij de realisatie van een ouderhuis mogen begeleiden.

Het ouderhuis is bestemd voor ouders van kinderen in 24-uurs behandeling en ligt op steenworp afstand van het behandelcentrum in Malden. Zij kunnen hierdoor gedurende de behandeling in de buurt van hun kind verblijven.

Het ouderhuis heeft plaats gekregen in een voormalig …

PROJECT MAARHEEZE

Verbouw bedrijfsgebouw Maarheeze

In 2019 zijn we met Carltech BV gestart met het uitwerken van de verbouwing van een bedrijfspand op industrieterrein Rondven in Maarheeze.

Samen met onze opdrachtgever en architect zijn we het bestaande pand af gaan stemmen op de processen, eisen en wensen binnen het bedrijf. Door middel van een programma van eisen en verschillende ontwerpsessies hebben …

PROJECT BERGEIJK

Nieuwbouw 18 appartementen ‘De Snor’ in Bergeijk

Voor Schipvast voerden wij het bouwtoezicht uit bij de realisatie van appartementencomplex ‘De Snor’ in Bergeijk.

Het plan omvat 18 appartementen met een grootte van 68-73 m2 met parkeren op het achterterrein. Het geheel is gelegen midden in het centrum van Bergeijk. De appartementen zijn in september 2020 opgeleverd en in gebruik genomen.

Wilt u meer …

PROJECT EINDHOVEN

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Park Forum Eindhoven

In 2019 is Coppens benaderd door Engels Logistiek voor de complete projectbegeleiding bij de bouw van een nieuw duurzaam bedrijfspand.

De Engels groep levert producten in dienst van logistiek. Denk hierbij aan magazijn- en transportbakken, magazijninrichting, verpakkingen, pallets e.d. Om een optimale voorraad en snelle levering te kunnen realiseren is voor Engels een bedrijfspand van ruim …

PROJECT ROERMOND

5 appartementen ‘hartje’ Roermond

Gelegen op een toplocatie in het centrum van Roermond hebben wij een voormalige Kijkshop mogen transformeren tot 5 appartementen. De appartementen liggen op enkele loopminuten van het Centraal Station en hebben een woonoppervlakte van ± 120 – 145 m².

In opdracht …

PROJECT VELDHOVEN

Bouwmanagement zorgwoningen Severinus – Veldhoven

Korte geschiedenis Severinus
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. De focus op zorg is onmogelijk zonder de op maat gesneden huisvesting voor de 530 cliënten. Al sinds 1959 is Severinus baanbrekend in wonen. ‘De woningen van onze cliënten maken een vast onderdeel uit van …

PROJECT GROESBEEK

Nieuwbouw High & Intensive Care (HIC) te Groesbeek

Voor Stichting Pluryn uit Nijmegen hebben wij de ontwikkeling en realisatie van 10 bijzondere individuele appartementen mogen begeleiden. De appartementen, verdeeld over 4 gebouwen, zijn ontwikkeld om huisvesting & behandeling te kunnen bieden volgens de behandelmethodiek DGT (Dialectische Gedragstherapie).

Bij de ontwikkeling is intensief samengewerkt tussen architect, therapeuten, gebruikers, TNO en uitvoerende partijen om tot …

PROJECT VELDHOVEN

Renovatie dagactiviteitencentrum Akkereind Veldhoven

Voor Severinus voeren wij de volledige projectbegeleiding uit bij de renovatie van dagactiviteitencentrum ‘Akkereind’ aan Ark 9 in Veldhoven.

Bijzonderheden renovatie
Duurzaamheid speelt in het gerenoveerde gebouw van Severinus een belangrijke rol. Voor de energievoorziening is gekozen voor een duurzaam warmtepompsysteem, waardoor het gebouw volledig gasloos kan functioneren.

Daarnaast is de renovatie speciaal ontworpen om optimaal …

PROJECT VALKENSWAARD

Nieuwbouw bedrijfshal & kantoren Van den Borne Valkenswaard BV

Aanleiding
Van den Borne uit Valkenswaard is een gespecialiseerde technische groothandel in pompen, beregeningsmateriaal en (druk)leidingsystemen. Het bedrijf – met als slogan ‘Kracht in water’ – opereerde tot enkele jaren geleden vanuit 3 verschillende locaties. Dat was geen ideale situatie. Door de bedrijfsgroei én de gezonde ambities van het bedrijf ontstond de behoefte aan een nieuw …

PROJECT VELDHOVEN

Nieuwbouw woonhuis De Berkt Veldhoven

Project:
Voor Stichting Severinus hebben wij de realisatie van woongebouw De Berkt in Veldhoven mogen begeleiden. Het woonhuis biedt ruimte aan 12 volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblematiek.

Alle bewoners hebben een eigen kamer met eigen tuin, maar kunnen elkaar ook opzoeken in de gezamenlijke woonkamer met leefkeuken. Zelfstandigheid wordt bevordert …

PROJECT APELDOORN

Transformatie stationsrestauratie Apeldoorn

Project:
De voormalige koninklijke wachtkamer in het historische stationsgebouw van Apeldoorn is in de tweede helft van 2017 omgetoverd tot een sfeervolle plek, waar je onder het genot van een kop koffie even kunt wachten op de trein, informatie kunt krijgen, een werkplek kunt vinden en ook nog heerlijk kunt eten.

PROJECT NIJMEGEN

Nieuwbouw huisvesting & dagbesteding locatie De Winckelsteegh Nijmegen

Project:
Zorglocatie De Winckelsteegh in Nijmegen is na de realisatie van fases 1 t/m 3 in 2010-2013 uitgebreid met drie nieuwe woongebouwen met elk een dagbestedingsruimte (fase 4) en een groot nieuw gebouw voor dagbesteding (fase 5). De locatie breidde zich daarmee uit met 36 plaatsen voor wonen en 72 plaatsen voor dagbesteding. Alle gebouwen zijn …

PROJECT HELMOND

Renovatie en herbestemming klooster Christus Koning

Project:
In opdracht van een woningcorporatie, onderging het voormalige klooster Christus Koning te Helmond (rijksmonument uit 1929) een grondige renovatie en herbestemming. Het complex is voorzien van een deel éénkamerappartementen en een school met therapie- en behandelruimten.