Uw project, onze passie!

0497 519651
info@coppensbouwmanagement.nl

Referenties

PROJECT VALKENSWAARD

Nieuwbouw bedrijfsgebouwen Valkenswaard

In opdracht van metaalgroothandel MCB Group in Valkenswaard begeleiden we de nieuwbouw van een tweetal nieuwe bedrijfsgebouwen. In juni 2021 is aanvang gemaakt met de bouw van de eerste opslag/fabriekshal met een omvang van ca. 8.000 m².

Takenpakket
– Totale projectbegeleiding van werkzaamheden (contractfase tot en met oplevering)
– Toezicht op bouwproces, planning en kwaliteit

Informatie of afspraak?
Wilt u …

PROJECT EERSEL

Verbouw bedrijfsgebouw Eersel

Solar Crew heeft de laatste jaren een mooie groei doorgemaakt, zodat een nieuw en ruimer bedrijfspand noodzakelijk was. Met hen creëerden we van een bestaand gebouw op bedrijventerrein Meerheide in Eersel een mooie inspirerende, moderne en energiezuinige werkomgeving.

Coppens Bouwmanagement verzorgde de volledige uitvoeringsbegeleiding voor het project van Solar Crew waaronder alle bouwkundige werkzaamheden, e- en …

PROJECT HAPERT

Nieuwbouw distributiecentrum KBP Hapert

Op het Kempisch Bedrijvenpark aan de A67 in Hapert wordt op een perceel van ruim 4 hectare in opdracht van MS Schippers een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor gebouwd.

MS Schippers ondersteunt de professionele veehouder bij zijn dagelijkse werkzaamheden in de stal. Na de opening is het kenniscentrum een inspirerende plek om seminars te organiseren en …

PROJECT MALDEN

Ouderhuis SeysCentra Malden

Voor onze opdrachtgever SeysCentra hebben wij de realisatie van een ouderhuis mogen begeleiden.

Het ouderhuis is bestemd voor ouders van kinderen in 24-uurs behandeling en ligt op steenworp afstand van het behandelcentrum in Malden. Zij kunnen hierdoor gedurende de behandeling in de buurt van hun kind verblijven.

Het ouderhuis heeft plaats gekregen in een voormalig …

PROJECT MAARHEEZE

Verbouw bedrijfsgebouw Maarheeze

In 2019 zijn we met Carltech BV gestart met het uitwerken van de verbouwing van een bedrijfspand op industrieterrein Rondven in Maarheeze.

Samen met onze opdrachtgever en architect zijn we het bestaande pand af gaan stemmen op de processen, eisen en wensen binnen het bedrijf. Door middel van een programma van eisen en verschillende ontwerpsessies hebben …

PROJECT BERGEIJK

Nieuwbouw 18 appartementen ‘De Snor’ in Bergeijk

Voor Schipvast voerden wij het bouwtoezicht uit bij de realisatie van appartementencomplex ‘De Snor’ in Bergeijk.

Het plan omvat 18 appartementen met een grootte van 68-73 m2 met parkeren op het achterterrein. Het geheel is gelegen midden in het centrum van Bergeijk. De appartementen zijn in september 2020 opgeleverd en in gebruik genomen.

Wilt u meer …

PROJECT EINDHOVEN

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Park Forum Eindhoven

In 2019 is Coppens benaderd door Engels Logistiek voor de complete projectbegeleiding bij de bouw van een nieuw duurzaam bedrijfspand.

De Engels groep levert producten in dienst van logistiek. Denk hierbij aan magazijn- en transportbakken, magazijninrichting, verpakkingen, pallets e.d. Om een optimale voorraad en snelle levering te kunnen realiseren is voor Engels een bedrijfspand van ruim …

PROJECT MALDEN

Transformatie bankgebouw Malden

In centrum van Malden is een grootschalige herbestemming in uitvoering van de voormalige Rabobank. In het bankgebouw worden 7 huur- en 8 koopappartementen gerealiseerd. Tevens zal in de plint van het gebouw een horecagelegenheid worden gevestigd.

In opdracht van de investeerder verzorgen …

PROJECT ROERMOND

5 appartementen ‘hartje’ Roermond

Gelegen op een toplocatie in het centrum van Roermond hebben wij een voormalige Kijkshop mogen transformeren tot 5 appartementen. De appartementen liggen op enkele loopminuten van het Centraal Station en hebben een woonoppervlakte van ± 120 – 145 m².

In opdracht …

PROJECT VELDHOVEN

Bouwmanagement zorgwoningen Severinus – Veldhoven

Korte geschiedenis Severinus
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. De focus op zorg is onmogelijk zonder de op maat gesneden huisvesting voor de 530 cliënten. Al sinds 1959 is Severinus baanbrekend in wonen. ‘De woningen van onze cliënten maken een vast onderdeel uit van …

PROJECT GROESBEEK

Nieuwbouw High & Intensive Care (HIC) te Groesbeek

Voor Stichting Pluryn uit Nijmegen hebben wij de ontwikkeling en realisatie van 10 bijzondere individuele appartementen mogen begeleiden. De appartementen, verdeeld over 4 gebouwen, zijn ontwikkeld om huisvesting & behandeling te kunnen bieden volgens de behandelmethodiek DGT (Dialectische Gedragstherapie).

Bij de ontwikkeling is intensief samengewerkt tussen architect, therapeuten, gebruikers, TNO en uitvoerende partijen om tot …

PROJECT ZWIJNDRECHT

Behandel- expertisecentrum SeysCentra Zwijndrecht

Voor SeysCentra hebben wij als directievoerder de afgelopen jaren diverse bouwprojecten mogen begeleiden.

SeysCentra behandelt kinderen met eetproblemen en kinderen/jongeren met onzindelijkheid. Voor de locaties in Malden en Utrecht zijn diverse verbouwingen en uitbreidingen begeleid. In januari 2019 is een nieuwe locatie in Zwijndrecht opgeleverd.

Voor de locatie in Zwijndrecht hebben wij SeysCentra mogen begeleiden in …

PROJECT VELDHOVEN

Renovatie dagactiviteitencentrum Akkereind Veldhoven

Voor Severinus voeren wij de volledige projectbegeleiding uit bij de renovatie van dagactiviteitencentrum ‘Akkereind’ aan Ark 9 in Veldhoven.

Bijzonderheden renovatie
Duurzaamheid speelt in het gerenoveerde gebouw van Severinus een belangrijke rol. Voor de energievoorziening is gekozen voor een duurzaam warmtepompsysteem, waardoor het gebouw volledig gasloos kan functioneren.

Daarnaast is de renovatie speciaal ontworpen om optimaal …

PROJECT VALKENSWAARD

Nieuwbouw bedrijfshal & kantoren Van den Borne Valkenswaard BV

Aanleiding
Van den Borne uit Valkenswaard is een gespecialiseerde technische groothandel in pompen, beregeningsmateriaal en (druk)leidingsystemen. Het bedrijf – met als slogan ‘Kracht in water’ – opereerde tot enkele jaren geleden vanuit 3 verschillende locaties. Dat was geen ideale situatie. Door de bedrijfsgroei én de gezonde ambities van het bedrijf ontstond de behoefte aan een nieuw …

PROJECT VELDHOVEN

Nieuwbouw woonhuis De Berkt Veldhoven

Project:
Voor Stichting Severinus hebben wij de realisatie van woongebouw De Berkt in Veldhoven mogen begeleiden. Het woonhuis biedt ruimte aan 12 volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblematiek.

Alle bewoners hebben een eigen kamer met eigen tuin, maar kunnen elkaar ook opzoeken in de gezamenlijke woonkamer met leefkeuken. Zelfstandigheid wordt bevordert …

BOUWEN AAN ONDERWIJS

Bouwbegeleiding bij onderwijshuisvesting

Ook voor onderwijsinstellingen fungeren wij als directievoerder binnen een bouwproces als opdrachtgever naar ontwerpende en uitvoerende partijen.

Door de opkomst van multifunctionele accommodaties is de rolverdeling bij dat soort accommodaties vaak genuanceerder komen te liggen. Meerdere partijen komen in aanmerking om de rol van bouwheer van de accommodatie of delen daarvan te vervullen. Wij staan …

PROJECT APELDOORN

Transformatie stationsrestauratie Apeldoorn

Project:
De voormalige koninklijke wachtkamer in het historische stationsgebouw van Apeldoorn is in de tweede helft van 2017 omgetoverd tot een sfeervolle plek, waar je onder het genot van een kop koffie even kunt wachten op de trein, informatie kunt krijgen, een werkplek kunt vinden en ook nog heerlijk kunt eten.

PROJECT NIJMEGEN

Nieuwbouw huisvesting & dagbesteding locatie De Winckelsteegh Nijmegen

Project:
Zorglocatie De Winckelsteegh in Nijmegen is na de realisatie van fases 1 t/m 3 in 2010-2013 uitgebreid met drie nieuwe woongebouwen met elk een dagbestedingsruimte (fase 4) en een groot nieuw gebouw voor dagbesteding (fase 5). De locatie breidde zich daarmee uit met 36 plaatsen voor wonen en 72 plaatsen voor dagbesteding. Alle gebouwen zijn …

PROJECT GROESBEEK

Herbestemming & vervangende nieuwbouw zorggebouw

Project:
Een verouderd zorggebouw krijgt een nieuw leven. Na de ingrijpende renovatie biedt het gebouw aan 15 volwassenen met een verstandelijke beperking een beschermde woonomgeving, middenin het dorp. De bewoners krijgen een eigen studio en maken gebruik van een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Naast de renovatie is een gedeelte van het gebouw gesloopt om plaats te …

PROJECT BEEKBERGEN

Uitbreiding terreinwoningen Het Hietveld

Project:
Uitbreiding van vijf woongebouwen voor huisvesting van (jong)volwassenen met een verstandelijke handicap i.c.m. complexe gedragsproblematiek. De uitbreiding biedt het zorgpersoneel de mogelijkheid om cliënten individueel te begeleiden, terwijl de ruimte hen zelfstandig wonen biedt binnen een beschermende context.

PROJECT BEEKBERGEN

Nieuwbouw zorgstudio’s Loenenseweg

Project:
Realisatie van een woongebouw in de bosrijke omgeving van Beekbergen met 16 studio’s voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblematiek. De bewoners krijgen hun eigen appartement (met eigen voordeur, keuken, sanitair, buitenruimte), binnen een wooncomplex met centrale ontmoetings- en oefenruimte en 24-uurs zorg.

PROJECT HELMOND

Renovatie en herbestemming klooster Christus Koning

Project:
In opdracht van een woningcorporatie, onderging het voormalige klooster Christus Koning te Helmond (rijksmonument uit 1929) een grondige renovatie en herbestemming. Het complex is voorzien van een deel éénkamerappartementen en een school met therapie- en behandelruimten.

PROJECT NIJMEGEN

Nieuwbouw omvangrijk Woonareaal voor MCG- en SGEVG-cliënten

Project:
Realisatie van acht nieuwe woongebouwen voor 88 MCG-cliënten (Meervoudige Complexe Handicap) en cliënten met een SGEVG-profiel (Gedragsgestoorde Ernstig Verstandelijk Gehandicapten). De woongebouwen zijn volledig afgestemd op de ernstige problematiek van de cliënten. Belangrijk onderdeel daarin was de afstemming van het Programma van Eisen op de individuele cliënt. Verder is de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur vernieuwd.

PROJECT GROESBEEK

Nieuwbouw jongerenhuisvesting De Bosrand

Project:
Realisatie van een woonvoorziening voor jongeren en jongvolwassenen met een licht verstandelijke handicap en ernstige gedragsproblemen. De twee woongebouwen huisvesten elk 24 cliënten met daartussen een separeervoorziening.

PROJECT NIJMEGEN

Renovatie lunchcafé en vergaderlocatie Meneer Vos in Nijmegen

Lunchcafé en vergaderaccommodatie Meneer Vos in Nijmegen is een horecagelegenheid waar medewerkers met een handicap de gezelligheid en gastvrijheid verzorgen. Coppens Bouwmanagement heeft voor de opdrachtgever onder andere bijgedragen aan de renovatie van het pand, die naadloos aansluit op zowel de behoeften van de medewerkers als die van de gasten.

PROJECT NIJMEGEN

Renovatie therapeutisch zwembad Koolmeespad in Nijmegen

Op het terrein van De Winckelsteegh in Nijmegen hebben wij de renovatie van een therapeutisch zwembad uitgevoerd. De faciliteiten moesten optimaal zijn voor mensen met een handicap. De ervaringen van gasten en begeleiders/professionals, gebruikten wij voor de renovatie als input voor het vaststellen van een Programma van Eisen. Coppens Bouwmanagement heeft namens de opdrachtgever onder andere de …