Uw project, onze passie!

0497 519651
info@coppensbouwmanagement.nl

Verbouw bedrijfsgebouw Maarheeze

PROJECT MAARHEEZE

In 2019 zijn we met Carltech BV gestart met het uitwerken van de verbouwing van een bedrijfspand op industrieterrein Rondven in Maarheeze.

Samen met onze opdrachtgever en architect zijn we het bestaande pand af gaan stemmen op de processen, eisen en wensen binnen het bedrijf. Door middel van een programma van eisen en verschillende ontwerpsessies hebben we inzicht gekregen in het bedrijf en daardoor in de benodigde layout van de verbouw.

Coppens Bouwmanagement verzorgde het complete bouwmanagement voor het project van Carltech BV. Na de uitwerking van de verbouwplannen zijn aannemers uitgenodigd om een bouwteam te vormen. In december 2020 is het pand, na een ingrijpende verbouwing, opgeleverd en in gebruik genomen.

Bijzonderheden verbouw
Duurzaamheid speelt in het nieuwe bedrijfsgebouw van Carltech BV een belangrijke rol. Het gebouw uit 1998 is volledig geïsoleerd naar de huidige maatstaven en is daarnaast voorzien van energiezuinige installaties waardoor het, met Energielabel A, weer volledig toekomstbestendig is. Behalve dat het gebouw energiezuinig is, is het met haar 'nieuwe jas' een aanwinst voor het bedrijventerrein.

Takenpakket
- Totale projectbegeleiding van werkzaamheden: van contractfase tot en met oplevering
- Volledige directievoering namens opdrachtgever
- Projectadministratie en kostenbewaking
- Bewaken van bouwproces, planning en kwaliteit
- Algehele oplevering (december 2020)

Informatie of afspraak?
Wilt u meer weten over de rol die Coppens Bouwmanagement tijdens uw nieuwbouw, renovatie of verbouwing kan vertolken? Mail naar info@coppensbouwmanagement.nl, bel 0497 519651 of vul het contactformulier in.