Uw project, onze passie!

0497 519651
info@coppensbouwmanagement.nl

Transformatie bankgebouw Malden

PROJECT MALDEN

In centrum van Malden is door Coppens Bouwmanagement BV een grootschalige herbestemming in begeleid van de voormalige Rabobank. In het bankgebouw zijn 15 luxe appartementen gerealiseerd. In de plint van het gebouw is ruimte gecreëerd voor een horecagelegenheid.

Het markante gebouw is voorzien van een extra verdieping , die ruimte biedt aan 4 royale appartementen met uitzicht op Nijmegen en het nabijgelegen bos- en heuvelgebied. De bestaande verdiepingen zijn volledig getransformeerd van kantoren naar 11 luxe koop- en huurappartementen.

In opdracht van de investeerder verzorgden we de projectbegeleiding tijdens de ontwikkeling, contractvorming en uitvoering voor dit complexe project.

Takenpakket
- Totale projectbegeleiding van werkzaamheden (bouwkundig, installatietechnisch en infrastructureel): van contractfase tot en met oplevering
- Volledige directievoering namens opdrachtgever
- Projectadministratie en kostenbewaking
- Bewaken van bouwproces, planning en kwaliteit
- Algehele coördinatie oplevering (juni 2021)

Informatie of afspraak?

Wilt u meer weten over de rol die Coppens Bouwmanagement tijdens uw nieuwbouw, renovatie of verbouwing kan vertolken? ? Mail naar info@coppensbouwmanagement.nl, bel 0497 519651 of vul het contactformulier in.