Uw project, onze passie!

0497 519651
info@coppensbouwmanagement.nl

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Park Forum Eindhoven

PROJECT EINDHOVEN

In 2019 is Coppens benaderd door Engels Logistiek voor de complete projectbegeleiding bij de bouw van een nieuw duurzaam bedrijfspand.

De Engels groep levert producten in dienst van logistiek. Denk hierbij aan magazijn- en transportbakken, magazijninrichting, verpakkingen, pallets e.d. Om een optimale voorraad en snelle levering te kunnen realiseren is voor Engels een bedrijfspand van ruim 9.000 m2 gebouwd op bedrijventerrein Park Forum te Eindhoven.

Coppens Bouwmanagement verzorgde de complete bouwbegeleiding voor het project van Engels Logistiek. De realisatie is gestart in mei 2019. In april 2020 is het gebouw opgeleverd en in gebruik genomen.

Energieopwekker
De maar liefst 3.300 zonnepanelen op het dak wekken circa 0,95 megawatt op, terwijl slechts een klein deel nodig is voor het stroomverbruik van het gebouw én voor het opladen van het wagenpark. Het resterende vermogen levert men terug aan het elektriciteitsnet, waarmee zo’n 650 huishoudens van stroom kunnen worden voorzien.

Takenpakket
- Totale projectbegeleiding van werkzaamheden: van contractfase tot en met oplevering
- Projectadministratie en kostenbewaking
- Bewaken van bouwproces, planning en kwaliteit
- Algehele oplevering (april 2020)

Informatie of afspraak?
Wilt u meer weten over de rol die Coppens Bouwmanagement tijdens uw nieuwbouw, renovatie of verbouwing kan vertolken? ? Mail naar info@coppensbouwmanagement.nl, bel 0497 519651 of vul het contactformulier in.